Вчера погледнах какво е положението на входа на всмукателния колектор(2.4JTD), че гледам около него се е поомаслило, и вътре какво да видя.Там където влиза тръбата, която идва от генерацията(с пушек) имаше яко сажди и гняс.мисълта ми е какво ще стане, ако се изолира тази система за отработилите газове, да не се връщат във всмукателния колектор? да си гълта само чист въздух.имал съм Пунто, 1.7ТД на него му я излолираха ,че спря да върви, този клапан който пуска и спира отработените газове беше блокирал, и ми обясниха, че тази система е само за екология, за доизгаряне на създуха.Споделете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Система за отработени газове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеВчера погледнах какво е положението на входа на всмукателния колектор(2.4JTD), че гледам около него се е поомаслило, и вътре какво да видя.Там където влиза тръбата, която идва от генерацията(с пушек) имаше яко сажди и гняс.мисълта ми е какво ще стане, ако се изолира тази система за отработилите газове, да не се връщат във всмукателния колектор? да си гълта само чист въздух.имал съм Пунто, 1.7ТД на него му я излолираха ,че спря да върви, този клапан който пуска и спира отработените газове беше блокирал, и ми обясниха, че тази система е само за екология, за доизгаряне на създуха.Споделете.
Според мен ще дава грешка, ако се направи с някакви подръчни средства.
Аз на такова Пунто го изолирах с винт на вакуума, но тук ЕКУ-то играе роля.sigpic
-
Първоначално публикувано от Boriio Покажи съобщениеколега можеш ли малко по подробно да обясниш как се запушва.благодаря
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...&highlight=egrA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment